Stichting Zorgboerderij Chaamdijk

Zonooze keurmerk 2020

Ook dit jaar heeft Stg. Zorgboerderij Chaamdijk haar Zonooze keurmerk weer binnen gehaald, al sinds 2011 heeft  Zorgboerderij Chaamdijk zijn keurmerk, dit houdt in dat de zorgboerderij dieren heeft lopen die geen overdraagbare ziektes met zich mee dragen. Dit wordt gecontroleerd door de dierenarts en de overheid.

 

Er zijn weer nieuwe foto's geplaatst in het fotoalbum, voor de

" de meest resente foto's kijk je aan het eind van het fotoalbum"

 

het voorjaar is begonnen op Chaamdijk.

Het is weer ZOMER!!!

De zomer is er weer, we hebben al veel kunnen genieten van het mooie weer. In de moestuin is alles flink gegroeid en ook hebben we al geoogst! De wintervoorraad in de vriezer zijn we aan het aanvullen.

De open dag heeft al weer plaatsgevonden, het was weer de moeite waard, veel bezoekers die even een kijkje kwamen nemen op de zorgboerderij.

De lammetjes die geboren zijn groeien hard, een mooi gezicht al die schapen in de wei.

Met z'n allen gaan we er weer een mooie zomer van maken.

 

 

 

 

 

Nieuwe bus Chaamdijk

Sinds 11 februari 2013 rijden de vrijwilligers in een eigen bus  van Stichting Zorgboerderij Chaamdijk, om clienten op te halen en weer naar huis te brengen. sinds 1 april 2016 rijdt Zorgboerderij Chaamdijk met een nieuwe bus rond, dit is een Opel Vivaro van Garage bedrijf G. van Hooijdonk uit Ulvenhout.1 plaats meer dan de vorige bus. Klanten vinden het geweldig.

Stg. Zorgboerderij Chaamdijk heeft al 8 jaar een zonooze keurmerk, dit komt tot stand door de GD ( gezondheid voor dieren ) en de dierenarts die een hele checklist afwerken waar aan voldaan moet zijn voor je het keurmerk krijgt.

Ook Stg.Zorgboerderij Chaamdijk is goed voor haar dieren!!!

Nieuwe reacties

26.11 | 15:13

Beste John, dank je wel voor de gastvrije ontvangst. Ik hoop dat ik bij de zorgboerderij mag komen. Ik heb mn aanvraag ingediend bij mijn FACThver Amber den Too

14.07 | 21:33

Wat was dat een leuke verjaardag
,Kees vandaag 89 jaar,, een compliment voor de verzorging.
Een gezellige dag , bedankt was super

10.12 | 12:40

Via de link van de nieuwsbrief ben ik bij de foto's gekomen. Daar heb ik met plezier naar zitten kijken.

06.12 | 20:42

Bij deze wil ik Els en de andere medewerkers van zorgboerderij Chaamdijk bedanken voor de 5 december surprise 'zwarte piet'
Met vriendelijke groet, Saskia.